Educació

Ens encanten els animals i volem ajudar a tothom (tant als animals com a les persones) a comprendre i saber interactuar correctament amb l’altre, respectant la naturalesa i la individualitat de cadascú. Per això ens dediquem a ensenyar a:

  • PERSONES quin comportament tenir depenent de la situació i de cada animal, quines regles a seguir en la convivència i com satisfer les seves necessitats. Tot comunicant i respectant la seva naturalesa.
  • ANIMALS els hi retornem el seu equilibri, pau i tranquil·litat natural, la confiança en el seu propietari (i en la humanitat en general) i en ells mateixos.

   Amb el nostre mètode aconseguirà la destresa de solucionar qualsevol situació ja que treballem respectant la Naturalesa. Enfrontant-se a tot tipus de circumstàncies, li ajudarà a agafar experiència i facilitat, no només amb el seu animal, sinó amb altres també. A més, estem encantats a donar-vos les bases per aprendre, comprendre, comunicar i manejar si no té animal propi.

Eduquem, reeduquem i resocialitzem. Solucionem problemes de comportament, vicis, pors, inseguretats, agressivitat, especialitzats sobretot en gossos i cavalls (també treballem amb altres animals com gats). I problemes físics amb osteopatia informacional especialitzada per cada animal (cavall, gos o gat).

Treballem amb tècniques d’entrenament que restableixen l’equilibri i la confiança. L’equilibri que creem és a nivell físic, emocional i mental, gràcies a l’entrenament personalitzat i adaptat a la vostra personalitat, tant humana com a animal. Al mateix temps pensem en cada individu igual que en el conjunt de la manada per poder satisfer totes les necessitats amb un treball creatiu, actiu i amb molta varietat. Reforcem la confiança en els seus propis actes i en la seva relació amb el/s seu/s animal/s.

Un factor important és la constància: persistència i perseverança. Seguint una línia de treball fins aconseguir el resultat desitjat, després mantenir-ho més tard amb facilitat i amb petits actes. La clau està en saber reaccionar en el moment adequat, amb la correcta actitud i aptitud (tranquil•la i convençuda).