Serveis

Ens dediquem plenament a l’equilibri físic i mental creant confiança entre els animals i els seus propietaris. Els serveis que oferim tant per cavalls, gossos i gats són:

 • Osteopatia informacional. Tractaments i sessions per harmonitzar, mobilitzar i restablir la salut física del seu cavall, gos o gat. També fem recuperació postoperatòria o post accidental (lesions per mals gestos, caigudes, accidents amb vehicles…).
 • Teràpia de trauma psicològic i físic. Pors profundes, males experiències, maltractaments, recuperació física, lesions, etc.
 • Educació i reeducació. Solucions personalitzades per a tot tipus de problemes: de conducta, vicis, pors, inseguretats, desconfiança, actituds inadequades, situacions específiques, etc. També ajudem amb problemes quotidians, com per exemple:
  o  GOS: passejar el gos sense que tiri de la corretja, què fer quan se’ns apropa un gos sense el seu propietari, com corregir i prevenir la destrucció dels mobles, agressivitat amb altres gossos o persones, com fer que respecti l’espai personal i els límits, etc.
  o  CAVALL: peu a terra i educació base, no puja al remolc, tot tipus de problemes en muntar i a la corda, introducció a la manada, sensibilització a les ajudes, dessensibilizació de les pors a objectes, sorolls o situacions, etc.
  o  GAT: evitar que esgarrapi el mobiliari, trobar solucions de marcatge amb orina, solucions als problemes físics que solen tenir.
 • Entrenament individual o en grup. Personalitzat i adaptat segons cada caràcter, tant humà com animal, i de les dificultats a superar.
 • Classes i cursos per a totes les edats i tots els nivells. Per tothom que vulgui aprendre més.
 • Visites i entrenaments a domicili o en llocs públics. Depenent de cada cas ens adaptem a les necessitats per oferir el millor servei i un resultat més durador.

Tots els nostres serveis inclouen els extres següents:

 1. Ensenyem als nostres clients a ser autònoms, com per exemple a saber tranquil·litzar a l’animal. Tranquil·litzant-lo al principi en diferents tipus de situacions fins que al final aquesta pau acaba perdurant.
 2. Consells sobre el tracte del dia a dia i el material més adequat segons les seves necessitats.
 3. Transmetem els coneixements necessaris sobre la naturalesa, el comportament i la comunicació. Per poder tenir una millor relació amb el seu animal i saber com ha de reaccionar en totes les situacions. Li donem totes les bases necessàries perquè pugui motivar, recompensar o corregir amb la intensitat apropiada, en el moment indicat i amb l’aptitud i actitud adequada.
 4. Educació base en cada sessió perquè l’animal aprengui a respectar i a col·laborar. Tindrà un animal equilibrat i respectuós.